Om oss

Sedan starten 2012 har vi på Avloppsteknik Hudiksvall AB ständigt strävat efter att knyta bred kompetens till företaget samt följa och utveckla arbetet inom: Relining/Rörinfodring, Rörinspektion, Spolning och Ledningspejling. Våra kunder idag är kommunala bostadsföretag, privata bostadsrättsföreningar, företag, villaägare och privatpersoner.

Avloppsteknik Hudiksvall AB har sedan starten med sin breda kompetens legat i framkant inom befintliga avloppsystem. Utrustning och personal håller hög kvalitet och kan garanterat hjälpa er med ert avloppsbekymmer.

​​​​​​​Medarbetarna i företaget besitter tillsammans all kompetens som krävs för att utföra alla typer av rörarbeten i fastighet från felsökning till färdiga installationer. Vi utför lokalisering av ledningar, felsökning av lukt, återkommande stopp och andra driftstörningar främst i självfallsledningar (avlopp). Du kan som kund känna dig trygg med att vi hittar och löser ditt problem.

Specialuppdrag

​​​​​​​
Med våran utrustning kan vi erbjuda avancerade lösningar där andra kanske går bet. Bortfräsning av betong, flytspackel eller annat material som fastnat i ledningen löser vi med en kameraförsedd fräsrobot som kan lokalisera och avlägsna det som finns i ledningen.

Kontakta oss ​​​​​​​för mer information.